Lady Tour Oittaa

Ajankohta: 

Sunnuntai, 5. kesäkuu 2016 - 10:30 to 14:00

Tapahtuman tyyppi: 

Kenttä: 

Oittaan frisbeegolfrata

Vuoden 2016 Lady Tourin 4. osakilpailu järjestetään Espoossa, Bodomjärven maisemissa vaihtelevilla väylillä puistosta metsään. Rata on kokenut muutoksia koko olemassaolonsa ajan parempaan suuntaan ja pelattavuus radalla on parantunut vuosi vuodelta. Puskasoturit ovat järjestävänä seurana Oittaan kierroksella ja vastaavat järjestelyistä.

Radan välittömästä läheisyydestä löytyvät Oittaan Kartanon palvelut lounaineen (klo 11-15, kisaosallistujille hintaan 10 €) ja virvokkeineen sekä huoltotiloineen. Jos ilma äityy kuumaksi, on kierroksen jälkeen mahdollista pulahtaa Bodomjärveen uimaan.

ILMOITTAUTUMINEN: sähköpostilla osoitteeseen reeta (at) puskasoturit.com viimeistään 3.6.2016.

KISAMAKSU: 5 euroa. Maksetaan käteisellä paikan päällä ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä. Varaa mukaan tasaraha, kiitos!

AIKATAULU:
10:30-11:00 Frisbeegolfin perusteet
11:00-11:20 Ilmoittautumisen vahvistaminen
11:30 Pelaajakokous
11:50 Yllätysminikilpailu
12:15 Kisa alkaa

Kierros kestää noin 2 h. Palkintojen parhaille heti tulosten selvittyä. Lisäksi arvomme frisbee-aiheisia tuotepalkintoja kaikkien osallistujien kesken.

Lady Tourin tarkoituksena on aktivoida kaikki frisbeegolfia harrastavat naiset mukaan osakilpailuihin heittotaidoista ja kokemuksesta riippumatta. Kisoihin ovat tervetulleita niin konkarit kuin ensikertalaiset.

Tapahtuman tukena ovat:
Frisbeepoint http://www.frisbeepoint.fi/
Prodiscus http://www.prodiscus.fi/

Lady Tourista tietoa:
https://www.facebook.com/LadyTour2013/