Liity jäseneksi

We want you!

Oletko pohtinut, että olisi mukava jos kierrokselle löytyisi heittelyseuraa helposti? Ehkä tekniikka kaipaisi hieman hiomista, mutta ei oikein ole ketään jolta kysyä kun radallakaan ei kehtaa? Kisoihin olisi kiva osallistua, mutta kynnys lähteä mukaan on ollut tähän saaakka korkea?

Puskasotureihin liittyminen tarjoaa loistavan mahdollisuuden matalan kynnyksen harrastamiseen, Espoon radat ovat aloittelijaystävällisiä, mutta tarjoavat haastetta pitkäksi aikaa ja seuran sisäiset tapahtumat pitävät jäsenet aktiivisina radalla. Yhdistykseen kaivataan aina aktiiveja joita kiinnostaa järjestää tapahtumia ja kehittää lajin näkyvyyttä. Eli jos sinulla on idea tai ajatus, miten toimintaa tulisi kehittää, niin rohkeasti mukaan ja ideoita tulemaan!

Puskasotureihin liitytään Suomisportin kautta, yksinkertaistettuna:

 1. Kirjaudu Suomisporttiin
 2. valitse ylhäältä "Liity jäseneksi seuraan"
 3. Valitse seuraksi Puskasoturit
 4. Valitse jäsenyystyyppi
 5. Maksa tarvittavat maksut
 6. Olet valmis, tervetuloa joukkoon!

Liittymällä seuraan saat mm. seuraavat edut itsellesi:

 • SFL-jäsenyyden ja sen mukanaan tuomat edut
 • Kiekkokaupoista alennuksia
 • Aktiivikaudella vähintään kaksi organisoitua kierrosta viikossa
 • Mahdollisuuden osallistua seuran tapahtumiin, esim. kilpailuja ilmaiseksi
 • Mahdollisuuden kulkea seuran logoilla varustetuissa vaatteissa (katu-uskottavuus +1)
 • Olet mukana vaikuttamassa vahvasti Espoolaisen frisbeegolfkulttuurin kehittymiseen

Näiden lisäksi tuet Frisbeegolfin kasvamista lajina Suomessa ja maailmalla, mikä mahdollistaa puolestaan paremmat harrastuspaikat ja palvelut.

Kannatusjäseneksi?

Jos olet kiinnostunut tukemaan Espoolaista frisbeegolfia kannatusjäsenyyden muodossa, voit täyttää lomakkeen normaalisti, mutta valitse kohta "liityn kannatusjäseneksi" ja maksa valitsemasi kannatussumma yhdistyksen tilille ohjeiden mukaan. Rekisteriin merkitään sinut/teidät kannatusjäseniksi ja saatte sähköpostilla tietoa seuran toiminnasta.