Viikkokisat

Sunnuntaisin pelataan Oittaalla viikkokisat ja kierros starttaa klo.17.00. Imottautuminen nelostiin vieressä olevalla kopilla kello 16.30 alkaen.

Rekisteröityminen viikkokisoihin tapahtuu Metrixin kautta:
https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=413165

Osallistumismaksu:
Puskasoturien jäsenille 2€ ja muut 3€

Sarjat

  • Yleinen
  • Naiset
  • Juniorit

Sarja järjestetään jos osallistujia on vähintään 4 pelaajaa per sarja, muuten sarjan pelaajat siirretään yleiseen sarjaan.

Palkinnot
- 4-15 pelaajaa: palkitaan paras raakatulos
- 16-23 pelaajaa: palkitaan paras raakatulos ja paras tasoitettu
- 24-31 pelaajaa: palkitaan paras raakatulos ja kaksi parasta tasoitettua
- 32-39 pelaajaa: palkitaan paras raakatulos ja kolme parasta tasoitettua
Tämän jälkeen jokaista 8 osallistujaa kohden lisätään yksi palkintokiekko jaettavaksi

Oheiskilpailut: vapaaehtoinen holaripotti 1 €. Holaripotin kattona pidetään 99€. Kaikki sen yli menevät rahat siirretään seuraavaan/seuraaviin holaripotteihin.

 

Tasapeli

1. Jos tasatuloksessa olevat pelaajat ovat vielä paikalla kisan päätyttyä, niin järjestetään heidän kesken CTP-kisa 1. väylällä. Tasatuloksissa kisa uusitaan niin monta kertaa, että ero syntyy.

Jos kilpailijat /osa kilpailijoista ehtinyt lähteä:

2. Jos pelaajilla on tasatulos, jaetaan sijoitukset "reikäpelinä" siten, että enemmän väyliä voittanut pelaaja sijoittuu ensimmäiseksi ja vähemmän väyliä voittanut toiseksi. Tasapelin pelanneiden pelaajien tuloskortteja verrataan keskenään ja tämän perusteella määritetään voittaja. Jos samassa tasoitetussa tuloksessa on useampia pelaajia, verrataan kaikkien saman tuloksen saavuttaneiden keskinäisiä tuloksia kullakin väylällä ja vähiten heittoja suorittanut saa "reikäpelipisteen" jotka lasketaan yhteen. Eniten "reikäpelipisteitä" saavuttanut pelaaja saa ylemmin jaossa olevan sijan ja seuraavaksi eniten "pisteitä" kerännyt seuraavan jne.

3.. Jos pelaajien keskinäinen tulos on tämänkin jälkeen tasan, katsotaan pelaajien tuloskortista väylätulokset ja enemmän alle par-tuloksia väyliltä pelannut pelaaja tuomitaan voittajaksi.

4. Jos tämänkin jälkeen peli on tasan, katsotaan par-tulosten määrää ja enemmän par-tuloksia pelannut tuomitaan voittajaksi.

5. Jos tilanne ei ole vielä ratkennut, katsotaan tasoittamaton tulos, pelaaja jolla on parempi tasoittamaton tulos, sijoitetaan ylimmälle jaossa olevalle sijalle ja enemmän heittäneet seuraaville jaossa oleville sijoille tasoittamattoman tuloksen mukaan.

6. Jos tilanne ei ole vielä ratkennut, ratkaistaan järjestys kolikonheitolla kahden Puskasoturit-jäsenen valvonnassa.

Säännöt (1.6.2017)

Kierroksella noudatetaan Suomen Frisbeegolf-liiton sääntöjä ja ohjeita pääsääntöisesti. Eli mini ja herrasmieskäyttäytyminen mukaan kierrokselle. Rennolla otteella ja kevyesti kisaillen, mutta säännöt mielessä pitäen.