Tietoa seurasta

Yhdistys

Puskasoturit ry on vuonna 2006 perustettu frisbeegolfseura. Ensimmäinen laatuaan Espoossa. Toiminnan tavoitteena on kehittää lajin tunnettavuutta Espoossa ja tietenkin pitää hauskaa frisbeegolfin parissa!

Jäsentoiminta

Seuran jäsenenä pääset ennen kaikkea heittelemään rennossa porukassa! Puskasoturit käyvät heittelemässä pääasiallisesti pääkaupunkiseudun radoilla, mutta reissuja tehdään myös muille Etelä-Suomen radoille. Kimppakyydeillä kuljetaan mm. Nummelan ja Kirkkonummen radoille.

Puskasoturit järjestää myös seuran sisäisiä mestaruuskilpailuja ja ystävyyskilpailuja lähiseurojen kanssa vuosittain. Vuonna 2008 järjestettiin ensimmäisen koko kauden kestävä PS Cup. Cupin tarkotuksena on aktivoida jäseniä yhteisillä kierroksilla ja pitää hauskaa yhdessä. Cup järjestetään lähialueiden radoilla. Kauden aktiivisimmat ja parhaiten suoriutuneet palkitaan kauden päätteeksi!

Kannatustuotteet

Puskasoturin voit bongata radoilta ennen kaikkea kovaäänisistä sotahuudoista, mutta myös tyylikkäistä asuista. Puskasotureilla on mahdollisuus tilata Puskasoturit-logolla varustettuja huppareita, T- ja pikeepaitoja, shortseja sekä muita varusteita tarpeen mukaan. Tuotteet tilattavissa osoitteesta: http://puskasoturit.spreadshirt.fi/

Jäsenedut

Seura-alennuksia Powergripistä. Lisätietoja seura-alennuksista saat kysymällä.

Jäsenyys

Puskasotureihin voit liittyä Suomisportin kautta. Lisää tietoa liittymisestä tulee myöhemmin kautta 2019 varten, mutta yksinkertaistettuna:

  1. Kirjaudu Suomisporttiin
  2. valitse ylhäältä "Liity jäseneksi seuraan"
  3. Valitse seuraksi Puskasoturit
  4. Valitse jäsenyystyyppi
  5. Maksa tarvittavat maksut
  6. Olet valmis, tervetuloa joukkoon!

Lisätietoa seurasta