SWE / ENG

Jäsenille

Puskasotureiden jäsenenä olet osa isoa yhteisöä jonka tehtävä on edistää frisbeegolfin harrastamista turvallisesti radoilla ympäri Suomen, erityisesti Espoossa joka toimii seuran kotipaikkana.

Olemme koonneet näille sivuille jäseniä erityisesti kiinnostavaa materiaalia, kuten jäsenetuja, yhdistyksen kokousten pöytäkirjoja sekä muuta informaatiota. Jos kuitenkin koet, että täältä ei löydy jotain informaatiota mitä olet vaille, laita kysymystä sivun lopussa olevan yhteydenottolomakkeen kautta, facebookiin tai sähköpostilla hallitus@puskasoturit.com, niin etsimme vastauksen.

Tässä kohdassa on aina hyvä kerrata yhdistyksen arvot joiden mukaan jokaisen jäsenen tulee toimia. Noudatamme myös Suomen Frisbeegolfliiton jäseninä ohjeistusta hyvästä käyttäytymisestä.

Avoimuus ja reiluus
Puskasoturit ry:n jäsenien välillä toteutuvat avoimuuden ja reiluuden periaatteet; kaikkien mielipiteitä ja näkemystä kunnioitetaan ja ne otetaan huomioon.

Vastuullisuus
Puskasoturit ry jäsenineen ymmärtää ja tunnustaa vastuunsa frisbeegolf-yhdistyksenä suhteessa harrastusta koskeviin osa-alueisiin. Rataa ympäristöineen, välineitä ja pelaajia kunnioitetaan ja käyttäydytään hyvien tapojen mukaisesti luontoa sekä sivustakatsojia varjellen. Puskasoturin tehtävä on vaalia radalla lajin etikettiä ja turvallisuussääntöjä ja huomauttaa tarvittaessa kanssapelaajia näiden rikkomisesta. Puskasoturi on vastuullinen ja huolehtii myös muista kuin itsestään.

Hauskanpito
Puskasoturit ry on perustettu frisbeegolfin harrastajille yhdistämään yksilöitä positiivisen ja hauskan yhdessäolon ja pelin parissa. Arvostamme positiivista asennetta ja ”väljää pipoa” (vastakohta tiukkapipoisuudelle). Vaikka peli ja kilpailu on tärkeä osa Puskasoturien kokoontumista, päätarkoituksena on nauttia toisten seurasta ja pitää hauskaa.

Lisenssin ja vakuutuksen ostaminen

PDGA:n alaisiin kilpailuihin osallistuaksesi tarvitset kilpailulisenssin. Voit ostaa kilpailulisenssin ja halutessasi Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksen Suomisportista. Ohjeet ja hinnat löydät SFL:n sivuilta

BagTag

BagTag on omaan bägiin kiinnitettävä numeroitu laatta. Tavoitteena on saada itselleen mahdollisimman pieni BagTag pelaamalla muiden täginomistajien kanssa niin, että tägit vaihdetaan kierroksen jälkeen tulosjärjestystä noudattaen. BagTag-haasteisiin osallistuminen on ehdottomasti tehokkain tapa löytää peliseuraa seuran jäsenistä!

BagTagin voit tilata lähettämällä tägivastaavalle viestiä osoitteeseen puskasoturibagtag@gmail.

Kulukorvaukset

Jos käytät omaa rahaa seuran tarpeisiin tai hankintoihin, voit lähtökohtaisesti kulukorvauttaa nämä. Kulukorvaukset tehdään hallituksen harkinnan mukaan, joten tulevista menoista kannattaa sopia etukäteen hallituksen jäsenen kanssa, jotta kumpikin osapuoli välttyy yllätyksiltä.

Myös seuran tarpeisiin liittyvät matkakulut korvataan harkinnan mukaan. Julkisen liikenteen käytöstä korvataan lipun hinta. Matkakorvaus oman auton käytöstä on 0,30 €/km. Olet oikeutettu matkakorvauksiin esim. toimiessasi TD:nä seuran viikkokisoissa.

Kulukorvausta haetaan hallituksen kulukorvauslomakkeella. Hakemukseen tarvitaan seuraavat tiedot:

  • kulujen syntymispäivä ja summa
  • erittely kulujen syystä
  • oma nimesi
  • tilinumero, jolle kulukorvaus maksetaan
  • oman auton käyttökorvausta varten matkan lähtö- ja päätepiste
  • kuitit/tositteet kaikista muista kuluista (lähetä nämä liitteinä, kuva- tai PDF-tiedostona)

Seuratuotteiden ostaminen

Puskasoturien logolla varustettuja seuratuotteita voi tilata FuzzyEaglen verkkokaupasta

Seura-alennukset

Puskasoturien jäsenenä saat alennusta seuraavista frisbeegolfkaupoista:

Powergrip
  • Aktivoi alennukset rekisteröitymällä ja valitsemalla oman profiilisi tiedoista seuraksi Puskasoturit ry (jäsenvastaava hyväksyy alennukset, joten alennukset aktivoituvat viiveellä)

 

Disc Golf Outlet (ent. Innovastore)
  • Tee kauppaan tili ja lähetä jäsenvastaavalle viesti, jossa kerrot toivovasi alennuksia, sekä oman nimesi ja sähköpostiosoitteen, jolla olet rekisteröitynyt verkkokauppaan.

Avustukset SM-tason kilpailuihin

SM-kilpailuissa Puskasotureita edustavat pelaajat saavat seuralta avustusta kilpailujen osallistumis- ja matkakuluihin. Kuluja korvataan enintään 200 €/henkilö/kilpailu. Pelaajien tulisi käyttää kilpailussa seuran logolla varustettua pelipaitaa korvausten saamiseksi.

Lisäksi Puskasoturit palkitsee SM-kilpailuissa 3 parhaan joukkoon sijoittuneet pelaajat seuraavasti: 1. sija 200 €, 2. sija 150 €, 3. sija 100 €

Avustusta ja/tai palkkioita haetaan hallituksen yhteydenottolomakkeella.

Muihin kuin SM-tason kilpailuihin voi hakea korvausta vapaamuotoisella viestillä saman lomakkeen kautta.

Yhteydenottolomake

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nimi