Frisbeegolfista uusi harrastus?

Oletko alle 18-vuotias ja haluaisit kokeilla frisbeegolfia? Oletko jo kokeillut, ja haluaisit oppia heittämään pidemmälle ja tarkemmin? Toivoisitko, että joku opettaisi sinulle heittotekniikan perusteita? Oletko jo harrastanut lajia jonkin aikaa, ja haluaisit oppia lisää?

Puskasoturit tarjoaa nuorille matalan kynnyksen mahdollisuuden frisbeegolf-harrastuksen aloittamiselle. Seura järjestää säännöllisesti juniori-ikäisten harjoituksia, joissa opetellaan ohjatusti lajin eri osa-alueita. Tulemalla mukaan pääset harjoittelemaan mm. rystyheittoa, kämmenheittoa, pitkiä heittoja, lähestysmisheittoja, puttaamista, kulmakontrollia, pituuskontrollia, korkeuskontrollia ja monia muita heittotekniikkaan liittyviä asioita. 

Harjoituksiin osallistuminen on ilmaista. Jos treeniryhmässä on tilaa, tervetulleita ovat kaikki alle 18-vuotiaat pojat ja tytöt. Jos et omista vielä omia kiekkoja, voit saada kiekkoja lainaan ja opastusta välinehankintoihin.

Lisäksi Puskasoturit järjestää junioreille muuta toimintaa, kuten päivämatkoja kauempana oleville radoille ja leikkimielisiä junnuryhmän kesken käytäviä kisoja Puolarmaarin radalla. 

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä Puskasoturien juniorivastaavaan: juniorit@puskasoturit.com

Kun lähetät viestin, kerro kuka olet, minkä ikäinen, ja kuinka pitkään olet heittänyt.