Frisbeegolfista uusi harrastus?

Vuoden 2024 ensimmäiset kenttätreenit pidetään 17.4, mikäli säät sallivat!

Oletko alle 18-vuotias ja haluaisit kokeilla frisbeegolfia? Oletko jo kokeillut, ja haluaisit oppia heittämään pidemmälle ja tarkemmin? Toivoisitko, että joku opettaisi sinulle heittotekniikan perusteita? Oletko jo harrastanut lajia jonkin aikaa, ja haluaisit oppia lisää?

Puskasoturit tarjoaa nuorille matalan kynnyksen mahdollisuuden frisbeegolf-harrastuksen aloittamiselle. Seura järjestää säännöllisesti juniori-ikäisten harjoituksia, joissa opetellaan ohjatusti lajin eri osa-alueita. Tulemalla mukaan pääset harjoittelemaan mm. rystyheittoa, kämmenheittoa, pitkiä heittoja, lähestysmisheittoja, puttaamista, kulmakontrollia, pituuskontrollia, korkeuskontrollia ja monia muita heittotekniikkaan liittyviä asioita. 

Harjoituksiin osallistuminen on ilmaista, eikä vaadi seuran jäsenyyttä. Tervetulleita ovat kaikki alle 18-vuotiaat pojat ja tytöt. Jos et omista vielä omia kiekkoja, voit saada kiekkoja lainaan ja opastusta välinehankintoihin.

Lisäksi Puskasoturit järjestää junioreille muuta toimintaa, kuten päivämatkoja kauempana oleville radoille ja leikkimielisiä junnuryhmän kesken käytäviä kisoja Espoon eri radoilla. 

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä Puskasoturien juniorivastaavaan: juniorit@puskasoturit.com

Kun lähetät viestin, kerro kuka olet, minkä ikäinen, ja kuinka pitkään olet heittänyt.

Kouluille

Puskasoturit ry järjestää lajiin tutustumistapahtumia kouluille.

Tapahtumassa käydään läpi lajin perussäännöt ja turvallisuus. Lisäksi oppilaat pääsevät kokeilemaan puttaamista ja heittämistä. Käymme myös läpi eri kiekkotyypit ja tekniikkaa, joskin pääpaino on tekemisessä.

Tapahtumaa varten ei tarvita omia kiekkoja tai koreja. Seuralta löytyy tarvittaessa harjoituskoreja ja kiekkoja.

Tapahtuma voidaan järjestää vaikkapa koulun läheisellä hiekka- tai tekonurmikentällä, tai jopa frisbeegolf-radalla, jos sellainen löytyy sopivalta etäisyydeltä.

Tapahtuman suositeltu kesto on tyypillisesti 1h – 1h 30min.

Lisätietoja voi kysellä:

janimatti.ellonen@puskasoturit.com / 050 464 3904

 

 

 

Yhteydenottolomake

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nimi