Löytökiekot

Mikäli seuralle palautuneesta kiekosta löytyy selkeästi luettavissa oleva puhelinnumero, lähetetään siihen tekstiviesti. Kiekkoja säilytetään vähintään 6 kuukautta. Nimettömiä kiekkoja 3 kuukautta.

Vinkki: kirjoita puhelinnumerosi kiekkoon, selkeällä käsialalla. Silloin saat todennäköisemmin kiekkosi takaisin, jos kadotat sen.


Jos löydät kiekon

Jos löydät radalta kiekon, toimi näin:

  • jos kiekossa on puhelinnumero, voit halutessasi soittaa siihen, tai laittaa tekstiviestiä ja kertoa, että kiekko on löytynyt. Tekstiviesti on hyvä vaihtoehto, koska kaikki eivät vastaa tuntemattomaan numeroon.
  • laita kiekko löytökiekkoboksiin, jos sellainen löytyy. Muuten voit jättää kiekon vaikka 1. väylän lähettyville, tai sen väylän korin päälle, jolta kiekko löytyi.

Seuralla on löytökiekkobokseja Oittaalla (1. väylän punaisen kopin sivussa) ja Äijänpellossa (ennen 1. väylän lähettyvillä olevassa punaisessa kopissa).

Älä varasta kiekkoa. Kiekko voi olla omistajalleen hyvinkin tärkeä. Monesti omistajat ovat halukkaita maksamaan löytöpalkkion.

Jos olet kadottanut kiekon

Jos et ole saanut viestiä, voit tarkistaa, löytyykö kiekko seuraavasta taulukosta. Joskus kiekoista löytyvät yhteystiedot ovat niin huonosti luettavissa, ettei niistä saa selkoa.

Löytökiekkoja voi myös tiedustella sähköpostitse osoitteesta loytokiekot@puskasoturit.com.

Mikäli olet Facebookissa, voit myös seurata “Frisbeegolf löytökiekot” -ryhmää ja tiedustella sieltä, jos joku olisi löytänyt kiekkosi. Seuralle palautuneista kiekoista (joissa ei numeroa) laitetaan satunnaisesti ilmoituksia kyseiseen ryhmään.

Muistathan kirjoittaa puhelinnumerosi selkeästi kiekkoon. Pelkkä nimi ei riitä. Päivitä haalistuneet ja epäselvät numerot.

Kiekkojen lahjoitus

Kiekot, jotka eivät palaudu omistajilleen, myydään tai lahjoitetaan. Myynnistä saadut rahat käytetään seuran hyväksi parhaalla mahdollisella tavalla. Lahjoitamme pääosin kaikki putterit, midarit ja ns “ämpärimuoviset” draiverit.

Kiekot lahjoitetaan yleensä kouluille. Lahjoitukseen sopivia kiekkoja vapautuu muutaman kerran vuodessa. Lahjoitettavia kiekkoja voi tiedustella osoitteesta loytokiekot@puskasoturit.com.

Tee päivän hyvä työ

Kesäkauden aikana meille palautuu huomattava määrä kiekkoja. Jos sinun kiekkosi on palautunut seuralle, ja olet saanut siitä viestin, olethan ystävällinen ja vastaa siihen mahdollisimman pian ja kerro, haluatko kiekon takaisin, tai lahjoitatko sen seuralle.

Jos et halua kiekkoa takaisin, lahjoita se seuralle. Näin sen saa joku muu sitä enemmän tarvitseva. Monet koulut ottavat kiitollisina vastaan kiekkoja.

Yhteydenottolomake

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nimi