Puskasoturit

Tietoa seurasta

Puskasoturit ry on vuonna 2006 perustettu frisbeegolfseura. Ensimmäinen laatuaan Espoossa. Toiminnan tavoitteena on kehittää lajin tunnettavuutta Espoossa ja tietenkin pitää hauskaa frisbeegolfin parissa

Jäsentoiminta

Seuran jäsenenä pääset ennen kaikkea heittelemään rennossa porukassa! Puskasoturit järjestää Espoon radoilla viikkokisoja, joihin jäsenet voivat osallistua alennettuun hintaan. Vuosittain järjestetään seuran sisäisiä mestaruuskilpailuja sekä ystävyyskilpailuja lähiseurojen kanssa. Jäsenten kesken kisaillaan aktiivisesti myös seuran Bagtageillä. Junioreille järjestetään aktiivisesti omaa toimintaa.

Arvot ja visio

Avoimuus ja reiluus

Puskasoturit ry:n jäsenien välillä toteutuvat avoimuuden ja reiluuden periaatteet; kaikkien mielipiteitä ja näkemystä kunnioitetaan ja ne otetaan huomioon.

Vastuullisuus

Puskasoturit ry jäsenineen ymmärtää ja tunnustaa vastuunsa frisbeegolf-yhdistyksenä suhteessa harrastusta koskeviin osa-alueisiin. Rataa ympäristöineen, välineitä ja pelaajia kunnioitetaan ja käyttäydytään hyvien tapojen mukaisesti luontoa sekä viattomia sivustakatsojia varjellen.

Hauskanpito

Puskasoturit ry on perustettu frisbeegolfin harrastajille yhdistämään yksilöitä positiivisen ja hauskan yhdessäolon ja pelin parissa. Arvostamme positiivista asennetta ja ”väljää pipoa” (vastakohta tiukkapipoisuudelle:). Vaikka peli ja kilpailu on tärkeä osa Puskasoturien kokoontumista, päätarkoituksena on nauttia toisten seurasta ja pitää hauskaa.

Yhteydenottolomake

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nimi