Löytökiekot

Mikäli seuralle palautuneesta kiekosta löytyy selkeästi luettavissa oleva puhelinnumero, lähetetään siihen tekstiviesti.

Jos löydät kiekon

Jos löydät radalta kiekon, toimi näin:

  • jos kiekossa on puhelinnumero, voit halutessasi soittaa siihen, tai laittaa tekstiviestiä ja kertoa, että kiekko on löytynyt
  • jos radalta löytyy löytökiekoille tarkoitettu palautusboksi, laita kiekko sinne. Muussa tapauksissa voit jättää vaikka 1. väylän lähettyville, tai sen väylän korin päälle, josta kiekko löytyi.

Tällä hetkellä seuralla on löytökiekkobokseja Oittaalla (1. väylän punaisen kopin sivussa) ja Äijänpellolla (juuri ennen pysäköintialueita olevassa punaisessa kopissa).

Älä ota kiekkoa itsellesi. Kiekko voi olla omistajalleen hyvinkin tärkeä. Monesti omistajat ovat halukkaita maksamaan löytöpalkkion.


Äijänpellon löytökiekkoboksi (oven vieressä oleva "postiluukku"). HUOM: punainen koppi siirretty 1-väylän kontin viereen.

Jos olet kadottanut kiekon

Seuralle palautuneet löytökiekot löytyvät myös erillisestä taulukosta.

Löytökiekkojen palautuksesta enemmän tietoa yllä olevasta linkistä. Löytökiekoista voi myös tiedustella sähköpostitse (janimatti.ellonen@gmail.com).

Seuralle palautuneet kiekot

Jos olet saanut minulta (Janimatti Ellonen) viestin löytyneestä kiekosta, vastaathan siihen mahdollisimman pian. Löytyneen kiekon voi tulla noutamaan viestissä annettujen ohjeiden mukaisesti. Kiekon saa myös postitettunaa postituskuluja vastaan. Sovithan kiekon palautuksesta, tai kiekon lahjoittamisesta mahdollisimman pian!

Kiekkojen lahjoitus

Kiekot, jotka eivät palaudu omistajilleen, myydään tai lahjoitetaan. Myynnistä saadut rahat käytetään seuran hyväksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kiekot lahjoitetaan pääosin kouluille. Lahjoitukseen sopivia kiekkoja vapautuu muutaman kerran vuodessa.

Tällä hetkellä seuralla on lahjoitettavia kiekkoja. Tiedustelut: janimatti.ellonen@gmail.com