Radat

Äijänpelto frisbeegolf (18 väylää)

Äijänpellon rata on SM-tason kisarata jonne kuitenkin kuka tahansa on tervetullut haastamaan itseään ja katsoa miten kiekko lentää.

Puolarmaari frisbeegolf (20 väylää)

Puolarmaarin rata on kaikentasoisille pelaajille soveltuva rata. Rata on loistava paikka pitää hauskaa hyvällä porukalla frisbeegolffin merkeissä

Oittaa frisbeegolf (18 väylää)

Oittaan frisbeegolf keskus on paikka jossa on jotain aivan kaikille. Alueelta löytyy heitto range sekä 3 rataa:

Kalliometsä joka soveltuu kaikille, mutta on radoista haastavin. Tällä radalla pääset nauttimaan korkeuseroista.

Rantapuisto joka soveltuu aina perheen pienimmillekkin. Rata on yksin kertainen josta löytyy 9 väylää. Radan siis kiertää nopeasti.

Camping on rantapuiston tapaan erittäin aloittejaystävällinen, mutta siihen on lisätty hieman haastetta. Radalta löytyy 18 väylää, mutta radan luonteen ansiosta sen kiertää nopeasti

Iso Vasikkasaari frisbeegolf (9 väylää)

Iso Vasikkasaaren rata on saaressa sijaitseva rata johon kuljetaan lautalla. Radalla pääsee nauttimaan meren läheisyydestä sekä raikkaasta ulkoilmasta hienossa paikassa.

Vastuuhenkilöt

Ratamestari

Puskasotureiden ratamestarina toimii Mikko Tanska. Ratamestarin vastuualueina ovat:

  • Ratasuunnittelu
  • Ratojen kehitys
  • Ratakartat
  • Väyläopasteet
  • Kävijätilastointi

Lisäksi ratamestari toimii yhteyshenkilönä Espoon kaupungin suuntaan kaikissa rata-asioissa.

 

Siisteys

Ratojen käyttäjien vastuulla on pitää rata siistinä. Mitä tuot mukanasi, viet sen myös pois! Ratakarttoihin on merkitty roskakorien paikat.

Palautetta radoista

Jos huomaat radoilla puutteita, rikkoutuneita heitto-alustoja, koreja tai muuta epäkohtia, jos väylälle on kaatunut puu tai joku puu on vaarassa kaatua, voit laittaa huomioistasi palautetta alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Otamme mielellämme vastaan myös palautetta, ehdotuksia ja kritiikkiä koskien ratoja. Käymme läpi kaikki palautteet ja välitämme tarvittaessa tiedot eteenpäin.

 

Yhteydenottolomake

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nimi